Aina välillä pitää muistuttaa itseään ettei ihan kaikkea mahdu hyllyyn. Ja kun yksi kokoelma kasvaa, ei toiselle ole enää tilaa tai aikaa.

Uusivuosi ja yksi kirja ovat aiheuttaneet minussa jonkinlaista karsimis vimmaa ja harrastusten ja kokoelmien pistämistä tärkeysjärjestykseen. Monster High nukkeja on hyllyssä enää 8 ja niitä tekisi mieli karsia edelleen, 5 ponia odottaa myyntikuvien ottamista, transformereista jätän vain tärkeimmät eli muutaman Starscreamin ja Megatronin +Acidstormin... Harkitsen myös vakavasti nukkekodin ja Iisan myymistä... Nukkekotiin en ole juuri koskenut vuosiin ja se vie kuitenkin aika paljon tilaa. Iisa taas ei tunnu ihan istuvan miun nukkelaumaan, enkä ole onnistunut kiintymään siihen samalla tavalla kuin esimerkiksi Hiljaan. Onhan se kauhean nätti, mutta selvästi realistisempi kasvonpiirteiltään kuin muut nukkeni.

Oikeastaan ainoa kokoelma joka ei ole karsimis uhan alla on Starcastlet. Glitter linnat ovat tällä hetkellä ehkä suosikki keräilykohteeni (niitä on tullut pari sellaista lisää joita en ole täällä näyttänyt).