Hiljaiselon aikana on tarttunut matkaan yksi jos toinenkin sarjisopus, joten tässä melkein kaikki kerralla.

IMG_6833.jpg

Ancient Magus' Bride osat 2 ja 3. Chisen ja Eliaksen yhteis elämä jatkuu jännissä merkeissä ja uusia hahmoja ropisee, tässä esimerkkinä Ruth koira.

IMG_6836.jpg

Rat Queens osassa 2, kakka osuu niin sanotusti tuulettimeen. En rupea tämän pahemmin spoilaamaan, mutta intensiivistä settiä tarjolla.

IMG_6837.jpg

Valkoinen Noita Jatkosota jatkaa genderbendatun Simo Häyhän seikkailuja. Ja Juutilainen mekossa on jotain mitä en odottanut näkeväni.

IMG_6841.jpg

Toinen satsi

IMG_7235.jpg

Aaaah! Vihdoin uusi osa Yotsuba&!, tätä on odotettu. Väitin joskus aijemmin että Luupäät on lempi sarjakuvani, mutta taitaa Yotsuba kuitenkin viedä voiton. Ja tämä tulee ihmiseltä joka ei kauheasti välitä lapsista.

IMG_7241.jpg

Tykkäsin kauheasti KPP viittauksesta! Yksi suosikki artistejani.

2016-04-25%2019.22.jpg

One-Punch Maniä on vaikea kuvailla lyhyesti niin että se kuulostaisi mielenkiintoiselta. Huumoripainotteista supersankari menoa? Sarja on kuitenkin mielestäni täyttä kultaa ja suosittelen myös animea.

IMG_7243.jpg

Adventure Time Seeing Red on Marcelinen ja Jaken seikkailu Marcelinen kadonnutta bassokirvestä etsien. Huomasin vähän myöhemmin kirjan selkämyksessä numeron 3, joten tämäkin taitaa olla jotain sarjaa, mutta menee hyvin irrallisenakin.

IMG_7245.jpg