En jaksa laskea kuinka monta kertaa kissamme on tiputtanut Monster High nukkeni alas niiden pieneltä hyllyltä. Hylly on vieläpä niin täynnä että yhtään järkevämpi olento tajuaisi ettei se mahdu sekaan. Eräällä kerralla jäi huomaamatta että Rochellen panta oli tippunut sen päästä. Katti nappasi pannan ja järsi sen nopeasti poikki ennenkuin ehdittiin mennä väliin. Huomasimme myös eräänä päivänä että kahdelta samanlaiselta pokemon figulta oli järsitty saman puolen jalat ja siivet. Onneksi noita on kolmaskin, joka on toistaiseksi säilynyt ehjänä. Vahingoilta eivät ole säilyneet edes avokin Warhammer figut, joita kissa tuppasi myös tiputella korkealta hyllyltään ja pistää palasiksi, ennekuin ne siirrettiin turvallisempaan paikkaan.

Mikään mikä ei ole lasin takana tai kaapissa piilossa ei siis ole turvassa, koska kissat ovat ninjoja. Korkealle hyllylle laittaminen ei aina riitä, koska ninjat pääsevät kyllä sinne jos tahtovat. Meilläkin on todistettu kissan käyneen verhotankojen päällä, jotka ovat sentään melkein katonrajassa.

Koirista ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta voisin kuvitella että vaikka ne eivät yleensä hyllyjen päälle kiipeilekkään, niin saadessaan esineen suuhunsa, jälki on paljon pahempaa.